Repay-Store Barcelona heeft prachtige verticale tuin.

De Replay-store op de Passeig de Gracia in Barcelona.
Deze etalage heeft een prachtige verticale tuin die is ontworpen
door de Zweedse Landschaps-Architect Michael Hellgren. De Zweed van bureau Vertical Garden
deed dit in samenwerking met interieur ontwerpbureau 
Studio 10 van Roberto Baccioni. 

Naast grote groepen Begonia’s zijn er in de muur onder andere
Varens ( Nephrolepis ), Polipodium , Scindapsus , Philodendron giganteum ,
Chlorophyttum en Fatsia verwerkt.

De verticale tuin van Replay is hier maar liefst twee verdiepingen hoog
en is 100 m2 groot.

Enhanced by Zemanta
Advertisements

What do you think about this?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s